Kontakt

 

Rikke Holm Nielsen

E-mail: Rik1989@hotmail.com


Mit formål med bloggen er at dele mine opskrifter, viden og råd om en sund livsstil med fokus på en sund fordøjelse. Bloggen er skrevet på baggrund af mine holdninger, værdier og viden.

Bloggen er mit univers og vil afspejle emner som jeg finder relevante at skrive om. Så du kan finde alt fra sundheds- til rejsetips.

Links til produkter

Jeg kan godt finde på at linke til produkter til andre sider blot for at hjælpe. Sommetider anvender jeg særlige råvare som kan være rart at få billede på. Når der er et sponsorat i et blogindlæg, vil det fremstå tydeligt.

Tekster eller billeder på bloggen må ikke kopires. Indholdet må derfor ikke bruges af andre uden aftale med mig.


Sponsorerede indlæg

Jeg indgår lejlighedsvis i samarbejde med organisationer eller virksomheder. Det vil fremstå tydeligt, hvis det forekommerJeg indgår kun i samarbejde, hvis det er produkter som jeg kan stå 100 % indenfor, passer til emnet på bloggen og derfor relevant for dig som læser.

Jeg vil dertil gøre mit ypperst for at fortælle min mening og holdning til produkterne, så du som læser kan få et ærligt og subjektivt billede på produkterne.

 

 

Skriv et svar