Personen bag


TAK for du kiggede forbi Rikke Holm – Fitfood

Hvis du vil vide lidt mere om personen bag hjemmesiden, så læs med her.

Velkommen til min hjemmeside og blog. Jeg hedder Rikke Holm Nielsen, er 29 år, og bor i København med min kæreste. Jeg har været bosiddende i København siden januar 2015, men er født og opvokset i Århus.

Nuværende tidspunkt arbejder jeg som ergoterapeut i Vanløse Sundhedshus, Københavns kommune.

Uddannelser:

  • Markedsføringsøkonom, færdig 2013
  • Fitnessinstruktør, PreviaSundhed, 2013
  • Fitnessrehabiliteringinstruktør, PreviaSundhed, 2013
  • Kostvejleder med speciale i vægttab, At Work, 2015
  • Ergoterapeut, færdig 2017

Maj 2016 startede jeg som deltids blogger. Igennem bloggen ønsker jeg at videregive opskrifter, inspiration til øget sundhed samt vejledning til en sund fordøjelse på baggrund af egne erfaringer.

 


 

Ergoterapeut – du tænker sikkert: “Hvad er det nu lige en ergoterapeut laver…?”

Som ergoterapeut er jeg ekspert i betydningsfulde aktiviteter, målsætning, vaner, motivation og skabe relation til det enkelte menneske. Herunder at fremme og forebygge sundhed og hjælpe til at facilitere til et meningsfuldt liv for den enkelte. Som ergoterapeut har jeg altid det enkelte mennesket i fokus, da det er borgerens mål og ønsker, vi arbejder med i fællesskab. Udover det har jeg en grundviden om sundhed, anatomi, fysiologi og sygdomslære, som gør jeg både kan beskæftige mig med såvel somatiske som psykiske lidelser.

Jeg er meget slot af mit fag, elsker grundværdierne og tilgangen til det enkelte menneske. Jeg har den overbevisning, at ethvert menneske er unikt og sundhed kommer af vaner, vores mentale, fysiske samt sociale tilstand. Der er derfor ikke én løsning på livsstil og sundhed, men vigtigheden er at finde en løsning, der passer ind i dit liv og gør dig glad.

 


 

Vil du vide mere om min historie, træning eller mave – så følg linket.

 

IMG_0894

 

 

Skriv et svar