Hokkaido-gulerødder spread

 

Dip, puré, mos eller spread – kald det hvad du vil. Men lækkert er det. En smørelse til dit brød, grøntsagsstave eller tilbehør til din middag.

Indhold

½ (lille) Hokkaido græskar

300 g gulerødder

1 spsk rapsolie

1 tsk. gurkemeje

1 tsk. paprika

knivspids chili

Salt & peber

Sådan gør du: Skær Hokkaido og gulerødderne ud i en passende størrelse og fordel på en bageplade. Tilsæt olie, chili og paprika fordelt udover grøntsagerne. Bag dem i en forvarmet ovn, 175 grader, ca. 15 min til de er møre. Tag så grønsagerne med gurkemeje over i en skål og blend med en stavblender. Smag til mad salt og peber.

Opbevare i en lufttæt beholder i køleskabet. Kan nemt holde sig i 3 dages tid.

img_5368


Jeg har også spist det i Gulerodspandekager.

Vil du læse mere om Hokkaidoens egenskaber, så klik her.

Skriv et svar