Madpakke

Mad i top form og en travl hverdag er forberedelse nøglordet. Spiser du efter en bestemt diæt eller har du intolerance, kan det derfor ikke altid være nemt at købe mad ude. Derfor er det endnu vigtigere at forberede maden hjemmefra. I indlægget Forberedelse skriver jeg om, hvad jeg gør for at være på forkanten ift. at planlægge min mad. Her vil jeg give et eksempel på, hvordan en madpakke til en hel dag kan se ud samt tidspunkter på, hvornår jeg spiser.

Jeg morgentræner, så derfor skal jeg have Morgenmad vol. 2, Frokost og Mellemmåltid med.


Morgenmad vol 2. + kaffe m. mælk (laktosefri) | 9.15 | 

Pandekager

2 æg

1 (80 g) hakket banan

2 spsk. hirsefalger

1 spsk. risflager

½ dl mælk (laktosefri)

½ scoop LinusPro WHEY100 spirulina med chokolade

Bland alle ingredienserne sammen og steg dem på panden, brug evt. kokosolie til stegning.

Lad pandekagerne køle af inden du pakker dem ned.

img_7176

Jeg ku også have lavet fx. Spinat pandekager eller en Overnight grød


Frokost | 12.00 | 

Linsesalat med ris og kyllingedeller

Sorte linser – kogt en stor portion dage i forvejen

Fuldkorns ris – rester fra aftensmaden

Spidskål

Revet gulerod

Forårsløg (den grønne del)

Ærter fra frost

Kyllingedeller fra fryseren (de er tøet til frokost dagen efter)

Græskarkerner

img_7151

img_7153

img_7179

 


Mellemmåltid | 15 – 16 | 

Gulerødder & vindruer

2 x Gulerodssnack med Rice Protein

img_7154

img_6998

 


Et andet eksempel

img_7144

 

Skriv et svar