Glutenfri mini Pizza


Perfekte til madpakken. Sprød protein bund med friske grøntsager og hytteost.

Min frokost bestod af 2 stk. Mini Pizza, 2 store gulerødder og 1/4 pomelo.

4 stk. Mini Pizza

Dej

100 g skyr (laktosefri)

2 æggehvider

50 g boghvedeflager

50 g mel (havremel, glutenfri)

3 spsk chiafrø

1 tsk salt

1 tsk ahornsirup

1 tsk bagepulver

Sådan gør du: Rør alle ingredienserne sammen til en ensartet masse. Lad dejen stå i cirka 30 min., så fibrene kan arbejde og dejen bliver fast.

Tænd for ovnen, 180 grader.


 Se nedenstående billeder for fremgangsmåde.

img_7937

img_7945

img_7947

img_7948

img_7950

Bagt i ovnen, 180 grader, 5 min.

img_7951

1 dåse Tomatpuré

Oregano

Paprika

Gurkemeje

Salt

Peber

img_7953

0,5 Aubergine skåret i skiver

img_7954

2 håndfulde Frisk spinat

80 g Hytteost

img_7955

Bag pizza’erne igen, 180 grader i cirka 8 min.

img_7961


Skriv et svar