Quinoa Salad

// Quinoa sponsoreret fra Finax,
men min egen opskrift

Quinoa er et lille super frø og kan købes i både hvid, sort og rød. Du kan læse mere om frøet her.Man kan ikke smage forskel på dem, men de giver et smukt spil i salaten. Salaten er lækker i sig selv, til en nem aftensmad eller frokost, men kan også bruges som tilbehør.

Ingredienser

  • 1/2 dl hvid quiona, Finax
  • 1/2 dl sort quinoa
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 1/3 spidskål
  • 50 g edamame bønner, fra frost
  • 50 g ærter, fra frost
  • 30 g Feta
  • 1 spsk citron olivenolie
  • 1 spsk æbleeddike

Sådan gør du: Kog quinoa efter anvisning.

Skyld, rens og snit grøntsagerne. Hæl ærter og edamame bønner i en si. Tø dem op ved at hælde kogende vand over og køl dem af ved efterfølgende ved koldt vand. Bland quinoa med grøntsager i en stor skål. Hæld olie og eddike over og vend det ind i grøntsagerne. Tilsæt tilsidst feta.

 

Tilføjelser og erstatninger: Man kan lave denne salat på et utal af måder og tilsætte de grøntsager eller friske frugt som du har i dit køleskab.

Velbekomme

 

 

Skriv et svar