Grønkåls Wrap

Der er mange variationer af en wrap og er ikke den store nyhed. En wrap har været at finde på min IG gennem mange år, men er bestemt stadigt værd at dele, især når jeg har forsøgt med grønkål som smager fantastisk.

Fyldet i en wrap kan varieres i uendeligheder og ligeså kan en kan en wrap, som gør at jeg endnu ikke er blevet træt af den. Har du en god pande kan du endda lave en wrap ud af et enkelt æg. Det synes jeg dog er for kedeligt og er glad for den fuldkorn og fibre som kommer ved at bruge nogle flager, mel eller frøskaller.

Wrap er perfekt som en let aftensmad eller frokost.

Ingredienser

Wrap, 1 person

  • 1 håndfuld snittet grøntkål
  • 2 spsk mandelmælk (kan undlades)
  • 2 æg
  • 2 tsk frøskaller
  • 1 spsk hirseflager
  • 1 knivspids salt

 

Sådan gør du: 

Tag alle ingredienser op i en skål, blend med stavblender til en ensartet masse.

Steg på en pande med lidt olie.

Fyld så pandekagen op med fyld, fx. grøntsager, avocado, hakket nødder og bønner eller kylling.

 

Tilføjelser og erstatninger: Vil du spare på fedt, kcal eller er du bare ikke så sulten så brug 1 æg fremfor 2 æg eller måske en æggehvide istedet for.

Hirseflager kan nemt erstattes med fx. havre- eller boghvedeflager.

Redskaber: Stavblender.

 

FYLD

Spidskål, squash, rød peberfrugt, sorte bønner, avocado

2 Comment

  1. Camilla says: Svar

    Har du er ca antal kalorier på de pandekager du laver (når de er stegt)? Gerne et antal på de forskellige pandekager du laver 🙂

    1. Rikke Holm says: Svar

      Det har jeg ikke 🙂

Skriv et svar