Vegetarisk kikærtewrap med grønt og sorte bønner

En rigtig hjemme-søndag, hvor der blev lavet frokost ud af det der liige var i køleskabet. En glutenfri wrap med masser af grønt og proteiner fra bønner og æg.

Ingredienser

Wrap, 1 stk.

  • 2 æg
  • 2 spsk kikærte-mel
  • 1 tsk frøskaller
  • 1 spsk mælk*
  • 1 tsk rapsolie

Indhold

  • Mayo
  • 1 håndfuld frisk grønkål
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • Økologiske bønner fra frost, optøet
  • 1 dl sorte bønner, dåse

Sådan gør du:

Wrap: Varm en pande op me olie. Pisk* æg, mel, frøskaller og mælk til en ensartet dej. Hæld så massen på panden og bag pandekagen 2-3 min på hver side.

Indhold: Smør pandekagen med mayo. Anret så pandekagen i den skrevne rækkefølge.

Velbekomme

TIP:

*mælk – brug den mælk du har. Jeg anvendte havremælk.

*pisk med graffel eller piskeris

 

Skriv et svar