Hjemmelavet tunsalat serveres på sød kartoffel spread og glutenfrit brød

Jeg er vild med tunsalat, hjemmelavet tunsalat. Vi spiser det hyppigt herhjemme til frokost – særligt fordi det er utroligt nemt og man kan bruge de grøntsager man har i køleskabet og tilpasse det efter FODMAP og ens præferencer.

Ingredienser

2 personer

Tunsalat

  • 1 dåse tun i vand
  • 0.5 dåse (lille) majs
  • 1 rød peberfrugt
  • 0.5 squash
  • 75 g creme fraiche, laktosefri
  • 1 spsk mayo
  • Saften fra en 0.5 citron
  • Salt & peber

Sød kartoffel spread

  • Bagte sød kartofler (evt. fra dagen inden)

Topping

  • Frisk persille

Sådan gør du:

Tunsalat: Tag en rørskål. Snit squash og rød peberfrugt i små stykker. Bland alle ingredienser i en skål til en ensartet masse. Smag til med salt og peber.

Sød kartoffel spread: So simpelt. Mos sød kartoffel med en gaffel og vupti – så er der spread der kan smøres ud på brødet.

Anret på glutenfrit brød, spread, tunsalat og top med frisk persille.

 

Her serveres det på hjemmebagt Glutenfri Landbrød

 

Skriv et svar