Rejer og æg med kartoffelsalat med linser

Ingredienser

2 personer

Kartoffelsalat

  • 500 g. kogte kartofler
  • 75 g grønne bønner (fra frost)
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 1 dl grønne linser
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk. ahornsirup
  • 1/4 citron, saften
  • Salt og friskkværnet peber

Tilbehør

  • 4 kogte æg, smilende
  • 1 squash – stegt på panden i rapsolie
  • 150 g. rejer (optøet fra frost)

Sådan gør du:

Kartoffelsalat: Skyld kartofler og kog dem til de er møre og lad dem afkøle. Skyld linserne og kog dem efter anvisning til de er møre. Hæld kogende vand på de grønne bønner fra frost. Lad bønnerne hvile et par minutter. Skær så bønnerne ud i mundstykker.

Rør æbleeddike, sennep, sirup, citronsaft, salt og peber sammen i en skål til en dressing.

Skær kartoflerne i mindre stykker. Vend så kartofter, bønner, linser, dild og dressing sammen i en skål.

Kog æg i kogende vand i 7 min.

Stegt squash: Skær squash ud i skiver i ca. 1 cm tykkelse. Steg i rapsolie ca. 3 min på hver side til de er gyldne.

Anret på to tallerkner og servere med citron skåret i skiver

 

Skriv et svar