Nudelsalat med sprøde grøntsager og tofu

En nem og lækker hverdagsret fyldt med grøntsager, vegetabilske proteiner og gode fedtstoffer fra nødder og olie.

Tilberedningstid: 15 min.

Ingredienser

1 person

  • 75 g. risnudler
  • 1 håndfuld sukkerærter
  • 0.5 squash
  • 0.5 peberfrugt, rød
  • 0.25 porrer
  • 1 tsk. kokosolie
  • 1 spsk soya
  • 75 g Tofu

Dressing

  • 1.5 spsk sesamolie
  • 1 tsk rørsukker
  • 1 spsk soya
  • saften fra en halv citron eller lime

Topping

  • Hakket saltede og ristede peanuts

Sådan gør du:

Kog risnudler efter anvisning på pakken.

Blanchér sukkerærter og snit grøntsager.

Steg porrer, tofu i kokosolie og soya. Steg til tofu og porrer er gyldne.

Bland alle ingredienserne til dressingen.

Bland risnudler, grønt, tofu og dressing sammen i en skål.

Top med hakket peanuts 

Tilføjelser og erstatninger: tilføj friske krydderurter; koriander eller persille

 

 

Skriv et svar