Hurtigt hverdagsret: One-pot-pasta med kylling

One pot = en ret du kan have i en gryde. Så bliver det ikke nemmere at man kan lave middagen i en gryde. Vi laver den ofte her hjemme i forbindelse med tøm-køleskabet-ret da man kan anvende et utal af grøntsager i retten ligesom til en kødsovs. Så brug de grøntsager du har og lad dig inspirere af mine ingredienser.

Ingredienser

2 personer

  • 200 gram hakket kylling
  • 150 gram glutenfri pasta på brune ris
  • 2 stk. gulerødder
  • 1 stk. squash (lille)
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 0.5 porrer (grønne del)
  • 1 dåse tomat
  • 1 – 2 dl. vand
  • 1 spsk. rapsolie
  • 10 g frisk ingefær
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. chili (efter smag)
  • 1 tsk. oregano
  • 1 spsk. balsamico eddike
  • Salt og peber

Toppings

  • Parmasan ost
  • Frisk basilikum

Sådan gør du:

Hak den friske ingefær og tilsæt den i gryden sammen med olie. Steg kylling.

Rens og snit porrer. Tilsæt dette i gryden.

Skyld og hak grøntsagerne i mundbid-stykker. Tilsæt grøntsagerne i gryden. Tilsæt krydderier.

Tilsæt tomat og vand samt pasta. Rør rundt så pastaen er dækket med væske, tilsæt evt. ekstra vand.

Lad retten smire under låg i 10 min.

Servere med frisk revet parmesan og krydderurt.

Tilføjelser og erstatninger: Du kan gøre din one-pot-pasta vegetarisk ved at erstatte kyllingekød med soya”kød”.

Velbekomme

 

 

 

God fordøjelse ♥

Rikke Holm Nielsen

Skriv et svar