Glutenfri burger med kylling og blød ost

Fik jeg sagt at jeg er fan af burger?

Indlægget indeholder sponsorater

Ingredienser

2 personer

2 stk. fuldkorns burgerboller fra Thunberg*

Indhold i burger

  • Plante mayo
  • Ketchup
  • 1 stort kyllinge bryst
  • 1 tsk. Urtesalt fra A.Vogel*
  • 1 blok ost fra Taverna* Heat & Eat (en blød ost i blok)
  • Frisk spinat
  • Hakket forårsløg (grønne del)
  • 4 skiver aubergine på 1.5 cm.
  • Squash – en håndfuld tynde skiver
  • Salt & peber

Tilbehør

  • 500 gram små kartofler
  • 1 spsk rapsolie
  • 2 tsk salt

Sådan gør du:

Følg vejledning på bollerne og bag dem færdige i ovnen inden servering.

Tilbehør: skyld kartoflerne og bland dem med olie og salt i en pose. Ryst posen godt. Og placere derefter kartoflerne på en bageplade med bagepapir.

Fyld i burger:

  • Skær kylling over på langs så du får 2 tynde stykker kylling. Steg kylling på panden – jeg fortrækker at anvende smør og olie. Krydder med urtesalt.
  • Steg osten fra Taverna på panden i ca. 3 – 4 min på hver siden til osten er gylden.
  • Skyld og skær aubergine ud og bag dem i ovnen sammen med kartoflerne.
  • Snit så forårsløg og squash.

Anret burgeren efter din smag med ketchup, mayo, grøntsager, kylling og ost. Servere med kartofler.

Velbekomme

*reklame / sponsorater

 

 

God fornøjelse ♥

Rikke Holm Nielsen

Skriv et svar